Решенија во областа на градежништвото.
enmk

Бињапин – Инстанбул

Project Detail

Во соработка со Бињапин-Инстанбул, Турција од 2009-та година учествуваме во изградба на згради. Во општини – Центар, К. Вода, Карпош.